Hakkımızda

Başar Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1984 yılında İzmir Karabağlar'da Elektrik Mühendisi Rıza ÖTENBÜLBÜL ve Makine Mühendisi Hasan YAŞAYANLAR ortaklığında kurulmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim manevi mirasım bilim ve akıldır." sözü işimizin ve yaşamımızın yol göstericisidir.

Başar Elektromekanik 1984 yılından bu yana metallerin kaynaklı birleştirilmesine yönelik kaynak makineleri ve işe özel kaynak otomasyonları üretmektedir. Başar Elektromekanik'in tasarım ve üretim felsefesi, ülkemiz koşullarına uygun işletme harcamaları en az olan kaynak makinelerini, mühendislik bilgisi ile ustalık hünerlerini en iyi şekilde birleştirmek ve uzun ömürlü ürünler ortaya koymaktır. Günümüz üretim ve kalite anlayışına uygun özel kaynak makineleri yapı, madeni eşya, otomotiv, enerji ve diğer sektörlerde yüksek kalite ve hızlı üretim istemlerine yanıt vermektedir.

İlk makinenin üretildiği günden bu yana kalite üretimin tüm süreçlerinde en ön planda tutulmaktadır. Bu doğrultuda 2005 yılında ISO 9001-2000 belgesini alınmıştır ve her yıl büyük bir titizlikle yenilenmektedir. 2012 yılı itibariyle Başar Elektromekanik bilgili/bilinçli çalışanıyla hem yurtiçinde kaynak makinelerinde çözüm ortağı olmaya hem de Rusya, Mısır, Kazakistan, Irak, Ürdün, Suriye, Azerbaycan, Kıbrıs  gibi ülkelere yaptığı ihracat ile uluslarararı alanda tanınmaya devam etmektedir.